Rainbow Kladno

RB TEAM, s.r.o.

Kancelář Eva a František Pařízkovi

autorizovaný distributor a servis

Home / GDPR

Ochrana osobních údajů - GDPR

Ochrana a zpracování osobních údajů, práva dotčené osoby

Správce a rozsah osobních údajů

Souhlasem se zpracováním osobních údajů povoluje dotčená osoba správci RB TEAM s.r.o.; IČ: 27118631, DIČ: CZ27118631 zapsaném v obchodním rejstříku, který vede Městský soud v Praze, spisová značka C 97659 (Dále jen "Správce"), aby ve smyslu zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů (dále jen „zákon o zpracování osobních údajů") zpracovávala tyto osobní údaje dotčené osoby:

  • jméno a příjmení
  • e-mail
  • telefonní číslo

Zpracování osobních údajů

Souhlasem se zpracováním osobních údajů uděluje dotčená osoba svůj výslovný souhlas se zpracováním výše uvedených údajů. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo zasláním dopisu na kontaktní údaje správci. 

Jméno, příjmení, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem obchodní činnosti s poskytovanými službami. Tyto údaje budou Správcem zpracovávány po dobu 15 let. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem.

Osobní údaje může zpracovávat i poskytovatel webhostingu: ITID, s.r.o.; IČ 25658115, zapsaném v obchodním rejstříku, který vede Městský soud v Praze, spisová značka C 58773.

Jinému zpracovateli se údaje neposkytují.

Práva na opravu, zapomenutí a přístup k osobním údajům dotčené osoby

Podle zákona o zpracování osobních údajů má dotčená osoba právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Pozor na neautorizované prodejce

Nákup čisticích systémů Rainbow prostřednictvím autorizovaných prodejců má řadu výhod, které jinak nezískáte. Dočtěte se více o výhodách autorizovaného prodeje a nevýhodách nákupu od neautorizovaných prodejců.

Více zde

Ekologický a ekonomický úklid s Rainbow

Ekologické nemusí být nákladné. Zjistili jsme, kolik ušetříte s bezsáčkovým vysáváním.

Více zde

Jarní úklid s Rainbow

Jaro je tu. Je proto nejvyšší čas začít s jarním úklidem. S Rainbowem to bude pohoda!

Více zde
Top